Είμαστε οι ειδικοί της βιωματικής μάθησης.

Εδώ και πολλά χρόνια διαπιστώσαμε πως οι κλασικοί τρόποι διδασκαλίας δεν αποφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, κάνουν τους μαθητές να πλήτουν και να απορρίπτουν τη διαδικασία της μάθησης στο σύνολό της.
Θελήσαμε να πλάσουμε έναν κόσμο διαφορετικό. Να επενδύσουμε στα παιδιά και στην ανάγκη τους για γνώση προκειμένου να καλλιεργήσουμε ανθρώπους.
Από το 2010 δημιουργήθηκε με αυτό το σκοπό η ομάδα «Παίζοντας Μαθαίνω». Επαγγελματίες παιδαγωγοί, ειδικοί ψυχικής υγείας και θεατρικής τέχνης, με βαθιά πίστη στη δύναμη των βιωμάτων, καταρτίζουν εκπαιδευτικά προγράμματα ειδικά προσαρμοσμένα στις μαθησιακές ανάγκες μαθητών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Στόχος μας είναι να μάθουμε να μοιραζόμαστε, να διδαχθούν τα παιδιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πώς μπορούν να κατανοούν τα συναισθήματά τους και τα συναισθήματα των άλλων, να αναπτύξουν δεξιότητες, να επικοινωνούν σωστά, να συνεργάζονται.
Βασικό μας εργαλείο είναι το θεατρικό παιχνίδι, βασισμένο σε παιδαγωγικές αρχές, ώστε η μάθηση να γίνει κάτι βαθύ, ευχάριστο και ουσιαστικό. Είμαστε οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε γιατί το κάνουμε αγάπη και μεράκι.
Ακολουθήστε μας στο μονοπάτι της καινοτομίας και της διαφορετικής προσέγγισης των μαθητών, της γνώσης και της ζωής.

Η Ομάδα μας

Πέτρος Γρίβας
Θεατροπαιδαγωγός, Εμψυχωτής θεατρικού παιχνιδιού

Μάγδα Καντζούρου
Εργοθεραπεύτρια

Ειρήνη Παπατρέχα
Ψυχολόγος, D.E.A. – Θεραπεύτρια Συστημικής Προσέγγισης